Количката е празна
Популярни Продукти

Бадем Печен за 0,500гр Бадем Печен за 0,500гр 14,40 лв.
Киноа 0.200гр Киноа 0.200гр 2,70 лв.
Грейпфрут за 1кг. Грейпфрут за 1кг. 4,40 лв. 3,90 лв.
Ябълка Златана превъзходна 1кг Ябълка Златана превъзходна 1кг 3,50 лв. 2,50 лв.
Червена ябълка за 1 кг Червена ябълка за 1 кг 3,50 лв.
Тиква цигулка за 1 кг. Тиква цигулка за 1 кг. 1,50 лв.
Синя слива  1кг. Синя слива 1кг. 4,00 лв.
Нов Червено грозде за 1 кг. Червено грозде за 1 кг. 7,00 лв. 4,00 лв.