Количката е празна


Кус Кус за 1 бр Кус Кус за 1 бр 2,35 лв.
Макарони Мелиса за 1 бр. Макарони Мелиса за 1 бр. 2,35 лв.
Фиде Мелиса за 1 бр. Фиде Мелиса за 1 бр. 1,80 лв.

Сухи чушки за 1бр 100гр Сухи чушки за 1бр 100гр 2,50 лв.
Нов Зехтин Екстра Върджин0,500литра за 1 бр. Зехтин Екстра Върджин0,500литра за 1 бр. 8,58 лв.
Нов % Зехтин Екстра Върджин 0.750мл. за 1 бр. Зехтин Екстра Върджин 0.750мл. за 1 бр. 11,88 лв.

Нов Зехтин Екстра Върджин 0.500 мл. за 1 бр. Зехтин Екстра Върджин 0.500 мл. за 1 бр. 8,58 лв.
Нов Зехтин Екстра Върджин 0,250 мл за 1 бр. Зехтин Екстра Върджин 0,250 мл за 1 бр. 5,94 лв.
Нов Зехтин Екстра Върджин 5 литра за 1 бр. Зехтин Екстра Върджин 5 литра за 1 бр. 76,24 лв.

Нов Зехтин Екстра Върджин 1 литра за 1 бр. Зехтин Екстра Върджин 1 литра за 1 бр. 16,77 лв.
Нов Зехтин Върджин 5 литра за 1 бр. Зехтин Върджин 5 литра за 1 бр. 45,54 лв.
Нов Маслиново  масло 5 литра ПОМАЧЕ за 1 бр. Маслиново масло 5 литра ПОМАЧЕ за 1 бр. 32,35 лв.

Винен Кулинар 0.700мл. Винен Кулинар 0.700мл. 1,75 лв.
Оцет винен ВЕДА  за 1 бр. Оцет винен ВЕДА за 1 бр. 1,63 лв.
 Слънчогледово олио Бисер 1 л. Слънчогледово олио Бисер 1 л. 3,40 лв.

 Слънчогледово олио Роса за 1 бр. Слънчогледово олио Роса за 1 бр. 3,40 лв.
costa d'oro 1л. costa d'oro 1л. 20,00 лв.
Домашна лютеница по селски за 1 бр. Домашна лютеница по селски за 1 бр. 3,84 лв.

Лютеница Пъромай БДС за 1 бр. Лютеница Пъромай БДС за 1 бр. 3,55 лв.
Лютеница домашна за 1 бр Лютеница домашна за 1 бр 3,50 лв.
Грах за 1 бр Грах за 1 бр 2,98 лв.

Консерва за 1 бр. Консерва за 1 бр. 3,50 лв.
Захар кристална за 1 бр. Захар кристална за 1 бр. 1,53 лв.
Сол за 1 бр. Сол за 1 бр. 0,72 лв.