Количката е празна


Нов % Орех Суров за 0,100гр Орех Суров за 0,100гр 2,40 лв.
Сусам 0.500гр. Сусам 0.500гр. 4,40 лв.
Филиран Бадем 0,100гр. Филиран Бадем 0,100гр. 3,80 лв.

Тиквено семе сурово белено 0.500гр Тиквено семе сурово белено 0.500гр 7,80 лв.
Суров белен слънчоглед 0.450гр. Суров белен слънчоглед 0.450гр. 2,60 лв.
Кашу Печено за 0.150гр Кашу Печено за 0.150гр 4,50 лв.

бадем суров за 0.500гр бадем суров за 0.500гр 12,00 лв.
Бадем Печен за 0,500гр Бадем Печен за 0,500гр 14,40 лв.
Киноа 0.200гр Киноа 0.200гр 2,70 лв.

Тъмна Стафида 0.170гр Тъмна Стафида 0.170гр 2,98 лв.
Стафида златна 0.180гр Стафида златна 0.180гр 2,70 лв.